Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Uniunea Europeana
Proiect cofinanțat din Fondul SOCIAL EUROPEAN prin Programul OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN 2014-2020
în cadrul proiectului TREI, DOI, UNU, START NORD EST! - POCU/82/3/7/103986

Despre noi

Cine suntem


CONTEX AUDIT OFFICE SRL. este o firmă de contabilitate formată din experți contabili cu o experiență de peste 16 ani în domeniul contabilității și a auditului, membră a C.E.C.C.A.R. și CAFR, ce oferă servicii complete de contabilitate, audit finnaciar, expertiza contabilă și consultanță fiscală.

Ce oferim


Pentru o administrare eficientă a afacerii dumneavoastră, firma noastră vă pune la dispoziție următoarele servicii de contabilitate, consultanță și audit:

  • servicii complete de evidență contabila;
  • servicii de resurse umane si salarizare;
  • audit financiar
  • expertize contabile judiciare și extrajudiciare
  • servicii de consultanta manageriala si administrarea afacerilor;

Cui ne adresăm


Serviciile oferite de CONTEX AUDIT OFFICE SRL, se adreseaza clientilor care desfasoara activitati economice in toate sectoare de activitate, Cunoștințele noastre s-au extins de-a lungul anilor, iar acum deținem informații valide despre aspectele esențiale ale tuturor activităților din economie. Am învățat din experiență că orice activitate are propriile sale particularități, care depind de aspecte diferite cum ar fi partenerii de afaceri, stilul de management, specificul fiecărei piețe etc.

Ne adaptăm activitatea în funcție de fiecare aspect particular al unei afaceri. Serviciile noastre sunt adaptate individual pentru fiecare companie, înțelegând toate segmentele reprezentative ale activității acesteia.

Misiunea noastră


Misiunea noastra este de a oferi servicii externalizate clientilor nostrii impreuna cu profesionalism, integritate, transparenta si disponibilitate. Oferim astfel partenerilor nostri sprijinul necesar pentru atingerea propriilor obiective si depasirea standardelor, ducand astfel la o dezvoltare durabila si solida a mediului de afaceri.

Activitatea noastra are la baza principii morale, etice solide, continuitate, comunicare, flexibilitate, responsabilitate, confidentialitate si profesionalism. Serviciile noastre vizeaza satisfacerea la standard inalt a tuturor problemelor intalnite in cadrul unei companii.

Etică și confidențialitate


Politica firmei CONTEX AUDIT OFFICE SRL este orientată către garantarea confidenţialităţii informaţiilor comunicate de client sau obţinute pentru un client, chiar şi după încetarea raporturilor de colaborare. Cuvintele cheie în desfăşurarea activităţii noastre sunt:

  • Încredere
  • Profesionalism
  • Credibilitate
  • Calitatea clienţilor